TLF: +45 27 64 94 08

UDTALELSER

HISTORIER FRA VORES TIDLIGERE ELEVER

MICHAEL
AALESTRUP

Spejl, spejl, blind vinkel. Spejl, spejl, blind vinkel. Disse læresætninger har jeg indprentet mig.

Palles venlige men bestemte tone, når han instruerede i at orientere sig i trafikken står lige så knivskarpt, som var det kun fem minutter siden jeg steg ud af Palles bil efter en kørelektion.
Nogle vil kalde det indoktrinering, andre fabelagtig undervisning. Jeg hælder til den sidste forklaring.
Palle er vedholdende, grundig – og så går man aldrig forgæves hvis der er noget man ikke lige forstår første eller anden gang man hører det.
Men det vigtigste ved Palle er, at man kan regne med ham. Hvis man har aftalt kl. 10, så holder Palle på aftalt sted til aftalt tid – altså kl. 10. Eller nogle minutter før.
Det forholder sig således hver gang.
Alle de (forhåbentligt kun to) prøver du skal op til, sørger Palle for at melde dig til i god tid, så du kan komme til prøve lige når du er klar.
Hos Palles Køreskole behøver du bare koncentrere dig om at terpe teori, og lytte til Palle når i sidder i bilen på vej mod Viborg. Du er i gode hænder, og det skal nok gå fint.nDer er ingen flagrende arme eller spydige bemærkninger, skulle du lave fejl – som alle gør. Palle er måske et af de roligste og mest rummelige mennesker jeg har mødt, og det var det jeg havde brug for, for i en alder af 45 år at tage mit kørekort.
Skulle du nu tænke, at du grundet en skavank eller anden form for handicap ikke har det der skal til for at tage kørekort, så kontakt lige Palle. Palle overbeviste mig om, at jeg trods mit handicap (autisme) kunne klare både undervisningen og prøverne.

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang, fordi jeg var ordentligt klædt på.

Jeg ville ikke kunne undvære mit kørekort nu.

Så hvad holder dig tilbage?

LENE RASK-PEDERSEN
SILKEBORG

Jeg valgte at skifte kørerlærer i mit forløb, og en af mine venner anbefalede Palle.

Jeg har været rigtig glad for mit skift. Når jeg kørte med Palle følte jeg mig altid tryg. Han behersker en ro og er rigtig god til at forklare de fejl, man lavede på en behagelig måde.
Jeg lærte rigtig meget grundet hans rolige sind, gode humør og faglige dygtighed. Vores Køretimer var mega hyggelig.
Når jeg havde haft en køretime var jeg altid glad og følte jeg havde lært rigtig meget.
Han var god til at planlægge de næste timer og skrev altid 15 minutter før han hentede mig.
Mit forløb ved Palle har super godt og jeg var så glad for mit skift.

Jeg giver ham de allervarmeste anbefalinger og vil helt klart stå inde for, at det vil blive en god oplevelse at tage kørekort, hvis man vælger Palles køreskole.

ANNE MØLLER
FJELSØ

“Jeg kan ikke sige andet end, at jeg har været 100 % tilfreds med mit forløb hos Palles køreskole. Palle er en kanon kørelærer, der har hele pakken. Han har en fantastisk ro, som virkelig er beroligende, især i starten hvor mange situationer er uvante og måske lidt grænseoverskridende.

Personligt har jeg også sat stor pris på den STORE service Palle yder, så som at det har været muligt at blive hentet på min arbejdsplads, derhjemme, eller hvor det nu lige har passet ind i både mit men selvfølgelig også Palles program.

Jeg kan kun sige mange tak for et rigtig godt forløb – jeg har i hvert fald ikke har fortrudt mit valg af køreskole.”

De allerbedste anbefalinger herfra

ANNA PYLYPIVSKA
AALESTRUP

Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort ved Palle. Jeg synes at han er en rigtig god lærer, som kan forklare alle de svære thing i teori og i praktik, på en rigtig nemt måde. Palle er en rolig og tålmodig mand, som har et stort forståelse til elever’s fejle og giver de gode råd om hvordan kan man undgår disse fejle i fremtiden. Til min mening Palle er meget godt lærer og jeg vil selfølgelig anbefale til andre at tage kørekortet hos Palle`s køreskole.

Tusinde tak Palle.

EMILIE KAMP
KJELLERUP

Mit forløb hos Palle har været en rigtig god oplevelse. Han har været rigtig god til at tilpasse kørelektionerne således, at jeg ikke skulle gå glip af for mange skoletimer, hvilket har været vigtigt for mig. Teoritimerne foregår i hyggelige og afslappede omgivelser, og i forhold til teori og praksis er Palle en god formidler, som forklarer stoffet på en letforståelig måde. Når jeg har været nervøs for køretimerne, har Palles taget det stille og roligt, og fået mig til at slappe mere af. Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos P.Elle’s Køreskole, og kan klart anbefale køreskolen til alle, som skal i gang med at tage kørekort.

SOFIE HEDEGAARD FISKER
KJELLERUP

Det har været en fornøjelse at have Palle som kørelærer! Jeg har været rigtig glad for det, både teoretisk og praktisk. Både til det ene og andet har Palle altid et godt humør med sig, og en rar personlighed som man kan snakke med. Man føler sig tryg bag rattet, da Palle altid skaber en rolig og afslappet stemning. Man kan stille så mange spørgsmål man vil, og ingen spørgsmål er dumme, men bliver besvaret med tålmodighed.

Jeg glædede mig altid til næste køretime, for jeg vidste, det var med en god kørelærer, der ikke råbte og skældte ud så snart jeg lavede fejl! Palles rolige sind smittede af på mig og min måde at lære at køre på. Det har altid været dejligt afslappende uden stress og jag, og Palle var sjov at køre med. Palle er god til at lære fra sig og er fleksibel til at planlægge køretimer.

Samlet set har det været super godt. Jeg kan kun anbefale andre at tage kørekort ved Palle, det har jeg hvert fald været rigtig glad for!

DANIEL PEDERSEN

Jeg er en gut på 34, Har ønsket mig et kørekort i mange år, Men mente ikke jeg havde Psyken til det, En kammerat var lige blevet færdig hos ham og var meget tilfreds, Jeg ringer til Palle og fortæller ham om mine svagheder, Intet problem siger han, Jeg spørger nogle venner om de vil være med til at tage kørekort hos Palle, og det vil de gerne, Så jeg er heller ikke alene under forløbet.

Da dagen kommer for første teori time er jeg meget nervøs, Men det er utrolig hyggeligt i Palles teori lokale, og jeg falder hurtigt til, derefter går teori og køretimer som en drøm, man hygge sludrer med Palle når man tøffer rundt, og han er god til at forklare tingene, han forklarer det så godt at selv jeg kan forstå det.

Hvis jeg grundet nervøsiteten bringer mig selv i en situation hvor jeg ikke kan slappe af under kørslen er Palle rigtig dygtig til at berolige og han fortæller tingene som de er uden at pakke dem ind.

Så med korte ord, har du brug for en forstående, rolig, glad og charmerende kørelære kan jeg kun anbefale Palle, Utrolig hyggelig person og jeg savner vores køreturer, men takke være Palle har jeg idag mit kørekort.

MALENE THYGESEN
KJELLERUP

“Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Palle.

Palle er en stille og rolig mand, der sagtens kan komme med joke eller to, både når du sidder i teorilokalet og er ude at køre.

Han er rigtig dygtig til at formidle det teoretiske stof, på en både sjov og lærerig måde, så hver enkelt elev får forståelsen for det.

Palle har altid et smil på læben, og skaber ro og tryghed under kørsel i skolevognen, så man ikke begynder at stresse eller andet. Palle har desuden en stor forståelse for at placere køretimerne således, at det passer bedst for eleven, om det så er før eller efter skole.

Palle er kort fortalt, verdens bedste kørelærer.

Jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg, om tage kørekort hos Palles Køreskole, og jeg kan varmt anbefale denne fantastiske mand.”

DENNIS
VIBORG

Jeg valgte ‘Palles Køreskole’ på grund af prisen, knapt 700,- billigere end den nærmeste konkurrent i Viborg området (fundet på internettet).Det viste sig at pengene var godt givet ud…

Der har været en god atmosfære med masser af humor og venligt drilleri på teori-holdene, hvor Palle virkelig har gjort et godt stykke arbejde for at alle forstod stoffet der skulle indlæres.

Til kørelektionerne har Palle været fleksibel, til at finde tider/ lave tider om. Så man som elev (og ny MC-kører) har kunnet passe et job, men samtidigt har kørt de tider på dagen hvor man har kunnet udnytte køretiden bedst muligt.

Et godt forløb alt i alt og en hurtig vej til at erhverve sit MC-kørekort. Helt klart anbefalelsesværdigt

NIELS H. JENSEN

Jeg har aldrig været specielt glad for teori, og ar det da bestemt heller ikke da jeg skulle tage kørekort, men Palle forstår at få alle os der ikke lige er så glade for teorien, til at komme fint igennem den. Derud over forstår han at gøre undervisningen til noget man næsten glæder sig til. Når man så kommer ud og skal have sine køretimer, er der ikke noget stres og jag, det går meget stille og roligt, så man lærer de ting man skal på en hyggelig måde. Der er ikke noget med at man bliver svinet til vis man laver en fejl, heller ikke selvom det virkelig var en af de store. Noget andet jeg synes har været rart er at man ikke skal gå og vente på at få en køretime, det har altid gået hurtigt med at finde et tidspunkt hvor jeg kunne, og det samme gælder når der skulle bestilles prøver.

Jeg vil til enhver tid anbefale Palle´s køreskole til andre, da det har været det helt rigtige sted for mig at tage kørekort.

CHRISTINA NORDLAND SØRENSEN

“Undervisningen hos Palle’s Køreskole har været det helt rigtige valg for mig, da Palle har sørget for, at jeg har fået en forståelse for al teorien. Palle er dejligt hurtig til at bestille prøver, så man bliver færdig – og får sit kørekort – hurtigst muligt. Desuden er Palle altid rolig, uanset om det er i teorilokalet eller i bilen. Palle emmer af ro og humor, hvilket er medvirkende til, at undervisningen går hurtigt. Palle er rigtig god til at forklare tingene, hvis man ikke lige forstår bogens formulering, og det er rigtig rart, at han er så god til at få én til at forstå, hvad det hele handler om. Når man er i bilen er der ikke stille, og man kan mærke, at Palle virkelig interesserer sig for sine elever.

Jeg vil til hver en tid anbefale folk at tage kørekort ved Palle’s Køreskole, da Palle bare er en rigtig god kørelærer!

Har du spørgsmål?

Send mig en besked og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Rentefri lån

Nu kan du finansiere dit kørekort gennem Ikano Bank rentefri. Kørekortpakkerne kan finansieres over 10 eller 10 måneder.


PALLES KØRESKOLE

HOS PALLES KØRESKOLE GØR VI ALT FOR, AT DU FÅR ET GODT FORLØB.

ADRESSE

LANGSTRØMPEVEJ 33, 2.
8600 SILKEBORG

KONTAKT INFO